Drie musthaves voor in je tuin!

Recente blogs

Vanwege het spontane pak sneeuw dat daar ligt, denk je er vandaag waarschijnlijk niet aan om je tuin zomerklaar te maken. Maar het is al februari en de lente begint op 20 maart! Het gaat sneller dan je denkt en daarom is het zeker geen slecht idee om nu al spullen aan te schaffen om ervoor te zorgen dat je zowel in de lente als in de zomer van je tuin kunt genieten. Op deze blogsite ga ik zeker 3 producten uitstippelen die zeker een paar maanden niet mogen ontbreken in jouw zomerparadijs. Lees hieronder meer over welke producten je nodig hebt voor een perfecte zomertuin!

Een geweldige loungeset

Ten eerste is een goede loungeset natuurlijk erg belangrijk als je er momenteel geen hebt. Als je in de zomer buiten zit met een boek, wil je dat normaal gesproken zowel gestrekt als comfortabel kunnen doen. Een loungeset bevat over het algemeen een bank (naar mijn mening is een edge bank een van de meest comfortabele), een stoel en ook een tafel van exact hetzelfde materiaal. Daarnaast zijn er typisch kussens die feilloos in de set passen, zodat deze mooi afgewerkt is. Daarnaast is een bank met perfect passende kussens bovendien het meest comfortabel, zodat je niet wegzakt in een spleet tussen de kussens. Mijn tip is om voor een loungeset te gaan die is gemaakt van plastic (of in ieder geval niet van hout) zodat hij in alle weersomstandigheden mooi blijft en niet al te veel onderhoud nodig heeft.

Een parasol

Daarnaast is een parasol natuurlijk erg belangrijk om te hebben. Als je het prettig vindt om je boek in de zon te lezen, dan ben je van plan om af en toe de schaduw op te zoeken. Dit is eveneens belangrijk om een ​​zonnesteek te voorkomen. Omdat je daarna een stuk beter van huis bent! Ook het aanschaffen van een parasol is soms best ingewikkeld; er zijn veel soorten parasols. Zelf zou ik zeker adviseren om een ​​zweefparasol aan te schaffen om er zeker van te zijn dat je niet met de stang van de parasol in het midden blijft zitten. Een zwevend zonnescherm heeft een boog in de roede/standaard zodat hij perfect buiten je loungehoek kan staan ​​en niet hindert. Superhandig!

Een eettafel

Uiteindelijk is het natuurlijk buitengewoon heerlijk om bij mooi weer buiten te kunnen dineren en ook te bbq'en. Hiervoor is een eettafel met stoelen een laatste onmisbaar item in je zomertuin. Het belangrijkste kenmerk van een eettafel voor buiten is dat deze echt geschikt is voor gebruik buitenshuis. Kijk dus goed of de tafel buiten is geproduceerd, uit welk product hij is opgebouwd en hoe je hem precies moet onderhouden. Het zou zeker een schande zijn als de tafel na het douchen nog een keer moest worden weggegooid.

Ook leuk om te lezen

Gerelateerde blogs