Mijn dag

Recente blogs

Mijn

regelmatige start vroeg in de ochtend. Mijn alarmsysteem gaat af en ook ik lig daar nog 5 minuten. Daarna gaat mijn tweede alarmsysteem af en ook ik ga naar buiten. Ik kijk op mijn telefoon naar berichten om te zien of er wereldwijd iets bijzonders is gebeurd. Dan heb ik stoelgang en douchen. Ik kleed me aan en doe ook mijn make-up en ga naar beneden. Dan pak ik een mok koffie en maak ik ontbijt. Ik scroll een tijdje op internet en daarna ga ik mijn tanden kammen. Ik neem de auto en ga waarschijnlijk ook naar mijn werk.

Met de grijze passages

Op de werkplek loop ik door de lange oninteressante gangen. Daarna valt me ​​iets op. Wat ook een beetje beter kan op de werkvloer. De gangen zijn eenvoudig met lelijke schitterende lichten. Zo ben ik zeer waarschijnlijk op besled.nl gaan kijken naar LED lampen. Hier ontdekte ik prachtige designlampen die goed passen in de gangen. Ik ging ervan uit dat de gangen misschien ook een mooie kleur zouden krijgen in plaats van grijs. Dus daar begon ik ook aan te werken.

Naar het werk

Ik begon met collega's de muuroppervlakken opnieuw te schilderen, deze klus was snel geklaard omdat we genoeg medewerkers hadden die het echt niet erg vonden om te helpen om punten een beetje aangenamer te maken. Daarna ben ik met nog een groep online gegaan om die LED lampen te gaan bekijken. Er kwamen dus verschillende meningen naar voren. Niemand wilde die lampen in magazijnstijl op kantoor, dus hebben we ze snel verwijderd. Toch waren er leuke lampen die mooi aan de wand konden hangen. Ze passen ook perfect bij de nieuwe muren. Dus we zijn er meteen mee aan de slag gegaan. Dit was allemaal heel eenvoudig met de geautomatiseerde website. Betaal gemakkelijk met concept, paypal of laadpas en klaar. Wacht daarna gewoon op de levering. Die volgens de website hier zeker ook snel zal komen.

Fantasierijk zijn

Na deze klusjes keerde ik terug naar mijn woonplaats. Het was een productieve dag. Ik had de meeste kans om te reinigen, het was een puinhoop en ik moest me nog steeds wassen. Toen dat allemaal gedaan was ging ik kijken wat ik voor het avondeten zou maken. Ik had niet veel meer in mijn koelkast. Om er zeker van te zijn dat dat de volgende dag boodschappen was. Op dit moment moest ik gewoon innovatief zijn met wat ik had. Ik had een beetje meer gevogelte en pasta. Ik ging ervan uit dat ik dat zeker zou maken en ook mijn eigen rode pesto zou maken en het moet geweldig zijn.

 

Ook leuk om te lezen

Gerelateerde blogs